Jim Bakkum voelde zich net Kim Kardashian in Make Up Your Mind

De dragqueen-show Make Up Your Mind gaat nu al de hele wereld over en ook deelnemer Jim Bakkum was in internationale sferen. Hij voelde zich net realityster Kim Kardashian.

Op zijn Instagram Stories vertelt Jim over zijn eenmalige drag-ervaring na veel vragen van fans. Iemand wilde weten wat Jim eigenlijk onder die beeldschone jurk droeg. “Een dance belt, een soort huidkleurige string voor o.a. balletdansers,” legt ‘Dolly Detox’ uit. “Vijf panty’s met daarin padding waardoor je meer vorm krijgt in je bovenbenen. Ik voelde me op een gegeven moment net Kim Kardashian.

Article continues after the ad

Kinderen

Zijn volgers kregen geen genoeg van deze backstage-info over Make Up Your Mind. De acteur kreeg enorm veel vragen en zo ook of zijn kinderen trots op hem waren. “Die waren alleen maar druk met raden (ook al kenden ze alleen Tygo en Wolter).” Dochter Posy trok zelfs de hoge hakken aan. “Ze deed net alsof ze over een catwalk liep. De kinderen vonden het fantastisch!

Make Up Your Mind

Naast dragqueens Jim, Tygo Gernandt en Wolter Kroes deden ook BN’ers Domien Verschuuren, Dominic Seldis en Barry Stevens mee. Maar de grootste verrassing van de avond was misdaadjournalist Peter R. de Vries, die pas op het einde zijn opwachting maakte. Kijkers waren laaiend enthousiast en eisten een volledig seizoen. Dan is RTL de moeilijkste niet: in 2022 komt een nieuw, volledig seizoen van het succesvolle Make Up Your Mind!

Benieuwd naar meer verhalen van achter de schermen? Op Videoland zie je nu Make Up Your Mind: De weg naar de Catwalk.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.