Publiekslieveling Jim Carrey laat zich niet heel vaak meer zien (hij schildert tegenwoordig), maar als hij zich voor de camera’s begeeft dan kun je ervan op aan dat het memorabel is.

Article continues after the ad

Catt Sadler, presentatrice van E-News, doet vanaf de niet-zo-rode loper verslag van de New York Fashion Week en treft daar tot ieders verbazing Jim Carrey aan. Dat roept natuurlijk om een interviewtje en daar werkt de Bruce Almighty-acteur maar al te graag aan mee. Maar dan natuurlijk wel op zíjn manier. 

Zomaar-zingen

Dat betekent zoveel als: weigeren stil te staan, het compleet afkraken van de Fashion Week in het algemeen en het huidige thema (iconen) in het bijzonder, ieder teken van leven ontkennen of gewoon zomaar-zingen. Jawel, het komt voor dat de mond van Sadler wat openhangt.   

Gaandeweg lijkt Sadler haar microfoon dan ook met steeds meer weerstand onder Carreys neus te houden. Zelfs als ze uiteindelijk nog probeert de boel te redden met een compliment over de verfijnde outfit van de acteur, vangt ze bot.

Aan het werk!

Als kijker bekruipt je vooral het gevoel, als je de hoeveelheid onzin eenmaal verwerkt hebt, dat het hoogtijd is voor een dozijn nieuwe Carrey-films. Aan het werk dus, Jim! Voorlopig geen modefeestjes meer voor jou. 

Carrey blij. Wij blij.