Jim Bakkum uit Zwaar Verliefd 2

Acteur Jim Bakkum, dé romcom-maestro van Nederland, is nogal geschrokken van de reacties die hij kreeg nadat 'ie een foto op Insta zette van hem en zijn oma. De twee hielden namelijk geen afstand en gaven elkaar een knuffel en een kus.

Article continues after the ad

In een inmiddels verwijderde post stak Jim zijn oma een hart onder de riem door haar een bloemetje te brengen terwijl zijn kids in de auto bleven. Hijzelf gaf oma ook een knuffel en een kus. "Vandaag vond ik het tijd om eindelijk weer even wat fysiek contact te hebben. Voor de ouderen is het zo’n verschrikkelijk eenzaam jaar", schreef hij erbij, maar de reacties waren niet mals.

Jim in de verdediging

Jim legt in zijn insta stories uit waarom hij dit deed. "Mijn oma wilde dolgraag Sinterklaas vieren met haar achterkleinkinderen. Dat zou de eerste keer in lange tijd zijn dat ze hen weer zou zien. Op het laatste moment hebben we gecanceld, omdat we het toch niet veilig vonden." Hij vond het echter zo sneu, ook omdat ouderen al zo'n eenzaam jaar achter de rug hebben. "Dus besloot ik om in de deuropening een bloemetje te geven. En een knuffel en een kus, die zij misschien juist zo nodig had."

'In shock'

Jim laat weten dat hij 'in shock' is na de heftige reacties die hij kreeg. "Het is al lastig genoeg. Please, oordeel en veroordeel niet zo. We doen allemaal ons best..."


Jim terug in de bios

In ander, vrolijker Jim-nieuws: we zien 'm binnenkort weer terug in een romcom! Hij kruipt voor Zwaar Verliefd 2 weer in de huid van de charmante meubelmaker Ruben die verliefd werd op dierenarts Isa (Barbara Sloesen). Lees hier alles over deze sequel die vanaf 17 december in de bioscopen draait!