Romcomtijger Jim Bakkum deed eerdere deze week in de seizoensopener van interviewprogramma Rooijakkers Over De Vloer een bijzondere onthulling: hij is nog nooit gevraagd voor Beste Zangers, de hitshow waarin iedere Nederlandse zanger of zangeres vroeg of laat opduikt.

Article continues after the ad

Presentator Art, die uiteraard ook even Jims toilet ging opzoeken, had 'm "zo in Beste Zangers gezien". "O ja, dat is grappig", reageert de acteur.

Jim niet in Beste Zangers

Art vroeg het zich af nadat Jim zijn prijzenkast - inclusief de 'Cosmopolitan Hot Body Award' - opsomde. Zo'n lange carrière, die begon met de tweede plek in de eerste Idols, en dan nog steeds geen uitnodiging voor Beste Zangers. "Ik ben daar dus nog nooit voor gevraagd. Nee." Maar hoe dan? Art besluit het maar gewoon te vragen. Jim heeft zelf wel een vermoeden waardoor het komt. 

Jim-hater

"Geen idee, ik denk dat er iemand in die redactie zit die mij geen beste zanger vindt blijkbaar." Maar: no hard feelings. Het is ook weer niet zo dat hij er echt mee zit. "Niet iedereen hoeft fan van je te zijn." Toch laat hij de deur nog wel op een kiertje staan. "Het lijkt me onwijs leuk."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een eer om het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de Vloer te openen. Bij hoge uitzondering kwamen Art en zijn hele fijne crew langs in ons huis. Het waren bijzondere dagen met hele open gesprekken. En prachtig hoe ze in deze promo al hebben weten vast te leggen hoe verantwoord wij zijn als ouders 🙈. Een zeiknat jongetje op het aanrecht dat een snoeppot steelt. ACHTER ONZE RUG. En een meisje dat bijna met haar tong vastzat aan de vriezer. 👍🏻 - Even zonder grappen; ik heb de uitzending al gezien en ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Precies hoe wij zijn. Niets beter en niets slechter. Proost lieverd 🤪🥂 •• 3 september, 21:30u op @rtl.nl

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op


Rooijakkers over de Vloer is elke donderdag om 21:30 uur te zien op RTL 4.