Jim Bakkum, Just Say yes

update

Ook vlogster Nienke Plas is toegevoegd aan de cast en zal schitteren naast Jim Bakkum en de andere BN'ers. Dat heeft Independent Film bevestigd. 

Hieronder volgt het originele bericht:

Naast Tino Martin en Yolanthe Cabau wordt de cast van de romcom Just Say Yes versterkt door Jim Bakkum, Edwin Jonker en Kim-Lian van der Meij! De opnames voor de film zijn deze week van start gegaan.

Article continues after the ad

Gebroken hart

Just Say Yes, de romcom in de stijl van Fuck de Liefde, volgt het verhaal van Lotte (Yolanthe Cabau) die al haar hele leven droomt van de perfecte bruiloft (begrijpelijk). Deze droom valt echter in duigen als haar verloofde plotseling de bruiloft afblaast. 

Volledig gebroken trekt Lotte in bij haar zus, die plotseling ook wel wil trouwen. Sterker nog: ze neemt de geplande trouwerij van Lotte helemaal over en wil haar trouwjurk óók wel hebben. Als Lotte wordt gevraagd haar vrijgezellenfeest te organiseren, loopt de boel volledig uit de hand. Hopelijk zorgen de opnames voor wat afleiding voor Yolanthe en haar uh... ingewikkelde liefdessituatie. 

De nieuwe aanwinsten

Jim Bakkum speelt Chris, de nieuwe collega van Lotte, die haar troost nadat ze wordt gedumpt, terwijl Kim-Lian Lotte's beste vriendin zal spelen. Voor Edwin Jonker hadden de makers de rol van Lottes baas in gedachten. Hij is het hoofd van de tv-zender waar Lotte voor werkt.

De film is vanaf 28 januari 2021 in de bioscoop te zien en hij wordt geregisseerd door Aram van de Rest en Appie Boudellah (F*ck de Liefde).