Momenteel wordt er druk gewerkt aan de romcom Zwaar Verliefd. De hoofdrollen in deze romantische boekverfilming zijn voor Jim Bakkum en Barbara Sloesen!

Article continues after the ad

Chocoladevergiftiging

Zwaar Verliefd is gebaseerd op de gelijknamige roman van Chantal van Gastel. In de film speelt Barbara Sloesen de sympathieke jonge dierenarts Isa, die worstelt met haar zelfvertrouwen en de liefde. Op een dag wordt ze haar bed uit gebeld om een labrador te redden van een chocoladevergiftiging. Vervolgens valt ze als een blok voor zijn eigenaar Ruben, gespeeld door Jim Bakkum. Op Instagram gaf Jim vorige week al een kleine teaser.

Maastricht

Voor Barbara is het haar eerste grote hoofdrol. Zij speelde eerder onder meer in GTST, Celblok H en Flikken Maastricht en in de speelfilms Rokjesdag en Mannenharten 2. Eerder deelde Barbara al het witte doek met Jim in Onze Jongens. Ook Abbey Hoes, Kay Greidanus en Liza Sips zullen in deze romcom te zien zijn. Zwaar Verliefd wordt opgenomen in Maastricht. Jamal Aattache, bekend van Zoop, neemt plaats in de regisseursstoel.

Zwaar Verliefd verschijnt in het najaar van 2018 in de bioscopen.