Jim Bakkum

Is het Draco Malfoy? Of misschien Ellie Lust? De volgers van Jim Bakkum reageren verbaasd op de foto die hij vandaag plaatste... En we geven toe: de acteur is bijna onherkenbaar met zijn geblondeerde haar!

Jim Bakkum met wit haar, zonder baard

Jim Bakkum deelde vandaag een foto van zichzelf op Instagram. Of nou ja, het is dat het bijschrift ons vertelt dat het om Jim gaat, want de zanger is vrijwel onherkenbaar! "Anderhalf jaar geleden is mijn haar wit geverfd. En moest mijn baard er af voor de make-up test van Onze Jongens in Miami. Dat waren echt súper weken", schrijft de acteur bij onderstaande foto. We hebben Jim natuurlijk wel vaker zonder baard gezien. Het is vooral zijn hoogblonde haar dat hem bijna onherkenbaar maakt! En die mening wordt door veel van zijn volgers gedeeld. In de comments wordt Jim bijvoorbeeld vergeleken met Ellie Lust en Draco Malfoy uit de Harry Potter-films!

Article continues after the ad

Romcomtijger in Casanova's

Zie je Jim liever met zijn ‘gewone’ look? Je kunt hem op dit moment aanschouwen in de film Casanova's. In januari staat vervolgens Just Say Yes op de planning, waarin ook (de lekker zoenende!) Yolanthe Cabau een rol wist te scoren. Het enige dat eigenlijk nog ontbreekt op het cv van de romcomtijger is een plekje in Beste Zangers. Dat lijkt ons echter een kwestie van tijd!