Big Brother, Jill

Het ging vorige week niet zo goed met Big Brother-kandidaat Jill. Maar goed nieuws voor de studente: de coronatest is negatief, dus mag ze vandaag weer terug naar het realityhuis!

Jill voelde zich ziek, zo erg zelfs dat ze met een ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. Na een uitgebreide controle bleek alles goed te gaan met de kandidaat. Het ging volgens haar om klachten na een late menstruatie.

Afgesloten van de buitenwereld

Voor de zekerheid moest Jill in hotelquarantaine. Ze bleef de afgelopen week volledig afgesloten van de buitenwereld, net zoals de rest van de Big Brother-kandidaten. Tv kijken zat er dus niet in. Laat staan het gebruik van een telefoon met wifi!

Article continues after the ad

 

Wie moet het huis verlaten?

Een klein lichtpuntje: Jill kan door haar ziekenhuisopname niet naar huis worden gestuurd. Els of Patrick wordt morgen geëlimineerd tijdens de vierde liveshow.

Patrick vs Els

Patrick heeft z’n nominatie volledig te danken aan Liese. Zij besloot als huismeester om haar vriendin Julie te redden. Els was de ongelukkige dankzij irritaties van haar medebewoners: ze moest maar eens stoppen met dat overmatige bubbelbad gebruik.

Big Brother-kijkers zien morgen liever Nathalie vertrekken. Vooral haar tactische manier van spelen staat de fans niet aan.