Cast Friends groepsfoto

Vandaag nemen we je mee op een gezellige trip down memory lane. Het gaat echter niet om je eigen herinneringen, maar om die van de Friends-acteurs! We kijken in dit toplijstje namelijk hoe Joey, Chandler, Monica, Phoebe, Ross en Rachel er vroeger uitzagen. Maak je klaar voor een aantal grappige en aandoenlijke jeugdfoto’s van de zes Friends!

Zo zag de Friends-cast er vroeger uit

We kijken in dit toplijstje dus naar wat leuke jeugdfoto’s van de cast van Friends. Hoe zagen de acteurs er vroeger uit? Als kleine warming-up openen we dit fotoboek met een kiekje waarop je de gehele cast terugvindt!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston Fans (@jenniferanistononline) op

Zo zag Jennifer Aniston er vroeger uit

Jennifer Aniston ken je in Friends natuurlijk als Rachel Green. Laten we eens kijken hoe de actrice er vroeger uitzag. Hieronder een aantal jeugdfoto’s van de actrice, waaronder ook een hele schattige foto van een piepjonge Jennifer met haar vader!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christmas with one of my creators. Then and now #TBT Love you, papa ❤️

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston (@jenniferaniston) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston Fans (@jenniferanistononline) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston Fans (@jenniferanistononline) op

Zo zag Courteney Cox er vroeger uit

Courteney Cox vertolkte jarenlang de rol van Monica Geller in Friends. Hieronder zie je hoe de actrice er vroeger uitzag. Tijdens onze speurtocht vonden we ook een Instagram-post waarop Courteney een oude foto van zichzelf naast een foto van haar dochter zet. Lief!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Bless me Father, for I have sinned...” 🤭😇🤷🏻‍♀️ #firstactinggig #goodfriday #fbf

Een bericht gedeeld door Courteney Cox (@courteneycoxofficial) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#fbf I was the inspiration for this song. Sting’s hair was the inspiration for Dumb and Dumber.

Een bericht gedeeld door Courteney Cox (@courteneycoxofficial) op

Zo zag Lisa Kudrow er vroeger uit

Helaas is het vrij lastig om goede jeugdfoto’s van Lisa Kudrow (Phoebe Buffay in Friends) te vinden. Ze is zelf in ieder geval vrij terughoudend met het plaatsen van oude kiekjes. Gelukkig biedt Twitter uitkomst! Als bonus ook alvast een geweldige highschool-foto van David Schwimmer.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

1988 version of Michele (Romy and Michele) #fbf

Een bericht gedeeld door Lisa Kudrow (@lisakudrow) op

Zo zag Matt LeBlanc er vroeger uit

En dan nu snel door met de mannelijke Friends! Te beginnen met Matt LeBlanc, die je in de sitcom zag in de rol van Joey Tribbiani. Zoals je zult zien, staat het internet vol met oude foto’s van de acteur. Bonusfeitje: blijkbaar hebben Matt en Louis C.K. samen op school gezeten. Laten we zeggen dat de één wat beter verouderd is dan de ander...

Zo zag Matthew Perry er vroeger uit

Gelukkig wisten we ook wat foto’s van een jonge Matthew Perry (Chandler Bing in Friends) op te duiken. Het zijn helaas geen echte kinderfoto’s, maar toch geven onderstaande beelden een aardig idee van de Friends-acteur in zijn jonge jaren.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Regina Phalange 👸 (@friendsobsessed) op

Zo zag David Schwimmer er vroeger uit

We eindigen dit toplijstje met jeugdfoto’s van de cast van Friends met David Schwimmer. Hij speelde natuurlijk de broer van Monica: Ross Geller. Grappig genoeg zie je David in de eerste foto hieronder met zijn echte zusje. Hij plaatste de foto eerder deze week in het kader van National Sibling Day.

Kun je nog wel wat Friends-content gebruiken terwijl je wacht op die uitgestelde reünie? In dat geval wijzen we je graag op dit toplijstje met de real-life liefjes van de acteurs. Ook zetten we recentelijk de allerbeste Friends-afleveringen voor je op een rijtje én lieten we de personages ranken door iemand die wonderbaarlijk genoeg nog nooit naar de serie gekeken heeft.