Jethro, Bachelorette,

Wat leefden we mee met die lieve 'knuffelbeer' Jethro uit het afgelopen seizoen De Bachelorette! Helaas wist hij na het grote misverstand niet meer het hart van Gaby te veroveren, maar hij heeft aan zijn avontuur wel duizenden volgers over gehouden. Zij zijn nu getuigen van zijn strijd tegen de kilo's!

Article continues after the ad

De afgelopen weken was al te zien dat Jethro net als Jordy de sportschool tot zijn thuis maakte en daardoor kilo's afviel. Maar de realityster doet daar vanaf vandaag nog eens een schepje bovenop.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jethro Galung (@jethrogalung) op


Tijd om te trainen

Op zijn Instagram laat hij weten dat hij een duidelijk doel voor ogen heeft. "Goed voor je lichaam zorgen is het beste wat je voor jezelf kan doen, zodat je lichaam goed voor jou kan zorgen", schrijft hij bij diverse video's. "Vandaag de kick-off van een mooi doel dat ik voor ogen heb: fitter, gezonder en de beste versie van mezelf worden. That's the spirit!"

Levensgenieter

Het is niet zozeer dat hij weinig sport of heel ongezond eet, maar hij mist als dj vooral ritme in zijn leven. "Acht weken lang ga ik mezelf uitdagen. Waarom? Ik heb een hectische levensstijl achter de rug met weinig slapen, alcohol en roken. Ik wil niet zeggen dat ik van alles afscheid ga nemen, want ik blijf een levensgenieter alleen ik ga wel de aankomende acht weken onder begeleiding van een personal trainer, voedselschema's en supplementen mijn lichaam de aandacht geven die het hoorde te krijgen de afgelopen tijd." Wij wensen hem heel veel succes! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed voor je lichaam zorgen is het beste wat je voor jezelf kan doen, zodat je lichaam goed voor jou kan zorgen💪🏻❤️ . Vandaag de kick-off van een mooi doel die ik voor ogen heb: Fitter, gezonder en de beste versie van mijzelf worden🙏🏻 That’s the spirit!! #GoodVibesOnly✅ . @gymtogether_official en @supplemaze begeleiden en steunen mij in dit process!🙏🏻 . Wat zijn jullie tips om mij op weg te helpen naar een gezonder leven?! #helpaguyout 😬 . #jethrogalung #house #supplemaze #feelamazing #techhouse #amsterdam #goodvibesonly #jgexpress #zandvoort #fitness #healthy #food #fitnessjourney #ohana #happy #dj #producer #mondaymotivation #goals #progress #fitfamnl

Een bericht gedeeld door Jethro Galung (@jethrogalung) op

Ben je nu benieuwd geworden wat runner-up Niek na de opnames allemaal heeft uitgespookt? Lees dan hier snel onze update.