Sylvie Meis is terug van een gesponsorde vakantiereis naar de Malediven en het was géén pretje. De presentatrice is niet meer op tv te zien en stort zich nu volledig op haar bestaan als Instagram-influencer. Zwaar werk is dat, vertelt ze in de nieuwe Grazia.

Hard influencen

“Als ik die mooie plaatjes van influencers voorbij zag komen, geloofde ik het nooit echt als ze zeiden dat het serieus een job was. Nu kan ik het alleen maar beamen. My goodness, wat is dat veel werk.”

Article continues after the ad

Een villa huren in het luxe resort waar Sylvie verbleef, kan je wel 30.000 euro per nacht kosten. Het resultaat van de vakantiereis kan je hieronder zien en uiteraard staat er meer op Sylvie Meis’ Instagram.

 

Sylvie Meis’ werkschema

Sylvie moest 2 Instagram-accounts dagelijks voorzien van content en kreeg hele draaiboeken mee daarvoor. “Per dag moest ik vier Insta Story's per account maken. Elke video moest ook weer vier verschillende 'blokjes hebben' - reken maar uit."

Geen tijd voor eten

Het was op een gegeven moment zelfs zo druk dat de Instagirl niet aan eten toekwam. "Het was goed voor mijn lijn - perfect gewoon”, grapt Sylvie erover. Ze beschouwt haarzelf een perfectionist, dus ze stak extra veel tijd en aandacht in het kiezen van de filters, teksten en de muziek.

#JeSuisSylvie

Op Twitter heeft Sylvie Meis al haar eigen hashtag. Onder #JeSuisSylvie delen mensen hun steunbetuigingen aan de verschrikkelijk hardwerkende BN'er.

 

Sylvie Meis zorgde een paar maanden geleden nog voor ophef in Duitsland, toen foto’s verschenen waarop haar gezicht opgeblazen van de botox leek. Daar zien we gelukkig niets van terug op de Malediven-foto’s.