Volgende week beginnen de nieuwe avonturen van Jessica Jones, Daredevil, Luke Cage en Iron Fist in The Defenders. Daarnaast wordt er natuurlijk ook doorgewerkt aan een nieuw seizoen van Jessica Jones. Goed nieuws: David Tennant keert terug als de creepy schurk Kilgrave!

Article continues after the ad

Volgens Entertainment Weekly is Tennant (Dr. Who, Broadchurch) gefotografeerd tijdens de opnames van Jessica Jones. Na het eerste seizoen is het… lastig voor te stellen dat Kilgrave nog leeft, dus het ligt voor de hand dat de Purple Man in flashbacks te zien is.

Aan de andere kant sterven superhelden en -schurken om de haverklap, en vinden de schrijvers altijd wel een manier om ze terug te laten keren. Mogelijk wordt er binnenkort meer bekend over Tennants rol in het tweede seizoen.

Jessica Jones keert in het begin van 2018 terug op Netflix. Later in het jaar volgen sowieso Daredevil (seizoen 3) en Luke Cage (seizoen 2). Iron Fist krijgt ook een vervolg, maar het is nog niet bekend wanneer dit verschijnt. Omdat laatstgenoemde serie nogal lauwtjes ontvangen werd, werd een andere executive producer aangetrokken (Raven Metzner).

Eind dit jaar verschijnt daarnaast nog de Daredevil-spin-off The Punisher. Marvel en Netflix hebben het er maar druk mee!