Jeroen van Koningsbrugge

Kennen jullie Kamp Waes? In dat programma onderwerpt Tom Waes 15 kandidaten aan de selectiemethodes van de Special Forces. De vraag is wie deze beproevingen het beste kan doorstaan. AVROTROS gaat aan de slag met een Nederlandse versie: Kamp van Koningsbrugge, dat gepresenteerd wordt door Jeroen van Koninsgbrugge.

Kamp van Koningsbrugge à la Kamp Waes

In Kamp van Koningsbrugge staat Jeroen van Koningsbrugge (Smeris) voor een enorme uitdaging. Hij zoekt namelijk 15 gewone burgers, die denken mentaal en fysiek loeisterk te zijn. Zij moeten in het tv-programma een van de zwaarste opleidingen van Nederland doorlopen: de opleiding van de Special Forces. Jeroen levert die 15 gewone mensen af aan een team van zeer ervaren specialisten, die de rekruten onder handen gaat nemen. Kamp van Koningsbrugge beloof het uiterste van de deelnemers te vragen. Om potentiële kandidaten niet al te erg af te schrikken, komt Jeroen met wat motiverende woorden:

Meld je aan voor Kamp van Koningsbrugge

Je kunt je nu aanmelden voor Kamp van Koningsbrugge. Het programma gaat eind oktober van start. Ter voorbereiding kun je zoals gezegd het best even kijken naar Kamp Waes, waarin de Belgische presentator Tom Waes (Undercover en Reizen Waes) eerder al 15 kandidaten aan de selectiemethodes van de Special Forces onderwierp.

Article continues after the ad