Jeroen van der Boom voor Hoge Bomen seizoen 2

Het was afgelopen maandag weer eens raak bij de mannen van VI. Ze komen regelmatig in het nieuws door hun soms wat felle kritiek, maar dit keer was Jeroen van der Boom hen te slim af.

De zanger en zijn liedjes in Hoge Bomen zijn al vaker het gesprek van de dag bij Veronica Inside. Zo noemde Johan Derksen hem eerder kinderlijk. Dit keer draaide het allemaal om de aflevering met Fred van Leer. De stylist wist veel kijkers tot tranen toe te ontroeren, maar Johan, Wilfred en René konden alleen maar keihard lachen om het speciale liedje voor Fred van Leer.

Reactie van Jeroen

Jeroen haalde al eerder uit naar Veronica Inside, maar nu komt de SBS6-ster met een liedje speciaal voor de mannen van VI. “Als trouwe kijker van VI zing ik dit lied voor jullie drie, want Johan, Wilfred en René: ik geef mijn gasten steeds een lied en dat waarderen jullie niet.” Jeroen zingt het lied op de melodie van Het Dorp van Wim Sonneveld.

Article continues after the ad

‘Ik sta voor aap’

Zo gaat Jeroen nog wel even door: “Ik huil mezelf zowat in slaap, want jullie zetten mij zo voor aap.” Ook vraagt de zanger of de presentatoren nu eindelijk eens ophouden. “Ohh VI, toon alsjeblieft genade. Waardeer nou toch mijn poëzie. Ik kan de pijn niet meer verdragen van het voor schut staan in VI.

Hoge bomen

We zijn benieuwd of Johan, Wilfred en René nu stoppen met dat geplaag, want het seizoen heeft nog een aantal afleveringen te gaan. Jeroen van der Boom onthulde eerder al de eerste gasten, met onder anderen Robert ten Brink en Paul de Leeuw. Komende zaterdag is Jack van Gelder aan de beurt en wie weet ook weer bij Veronica Inside

Hoge Bomen is elke zaterdag om 21:45 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: