Jeroen van der Boom is klaar met Veronica Inside

Veronica Inside moet stoppen met zeuren over Jeroen van der Boom! Dit vindt… Jeroen van der Boom. Volgens de zanger moet het maar eens afgelopen zijn met de lullige opmerking aan zijn adres.

De zanger was te gast bij Telegraaf TV, om o.a. te praten over zijn nieuwe single Tevreden. Natuurlijk ging het ook even over zijn slechte relatie met de heren van Veronica Inside. Even een reminder: Johan Derksen en René van der Gijp gingen los over Sylvie Meis, Jeroen van der Boom en zijn show Hoge Bomen (“Het is een kutprogramma!”).

Sindsdien is Van der Boom vaker de kop van jut bij Veronica Inside, zoals bijvoorbeeld Ellie Lust er ook regelmatig van langs krijgt. Totaal onnodig, vindt Van der Boom: “Het is voetbalhumor, kantinehumor… daar wil ik het graag bij laten.”

Article continues after the ad

Even later wordt de zanger/presentator nog wat feller, als hem gevraagd wordt of de aandacht van VI de belangstelling voor Van der Boom vergroot. “Er wordt over je gepraat alsof je de linksbuiten van Ajax bent!”

“Ja”, reageert hij, “maar ik ben de linksbuiten van Ajax niet. Laat ze zich maar lekker bemoeien met hun eigen zaken, dan doe ik dat met de mijne.” Hoewel Van der Boom niet blij is met de kritiek van Derksen en Van der Gijp, is hij er ook niet kapot van. “Ik krijg het wel mee, maar het wordt soms zo groot gemaakt. Dan neem je een beetje afstand: ik weet wie het zegt!”

 

Veronica Inside-rel

De kijkcijfers van Veronica Inside zijn weer op het oude niveau, na de veelbesproken crisis van deze zomer. Hoewel sponsoren van het programma eerst verdwenen, lijken ze nu toch weer terug te keren naar Veronica Inside. TV-koningin Angela de Jong heeft echter geen goed woord meer voor de show over. Nadat Johan Derksen reageerde op de reacties van Angela de Jong over Johan Derksen (over Angela de Jong over Johan Derksen over Angela de Jong) was de AD-columniste woest!

In de komende uitzending van Veronica Inside staan Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp nog even stil bij het conflict met Akwasi, waar de beruchte ruzie tussen de presentatoren mee begon. Over Akwasi zijn Angela de Jong en Johan Derksen het dan weer wél eens.