Jeroen Pauw

Wie dacht dat Jeroen Pauw 't wel even rustig aan zou doen nadat 'ie vorig jaar stopte met talkshow Pauw, heeft het (heel erg) mis. Eerder dit jaar keerde hij middenin de coronacrisis terug om Op1 te versterken en binnenkort plakt hij er een tweede comeback aan vast met een nieuwe talkshow!

Article continues after the ad

In Pauw komt binnen gaat Jeroen op bezoek bij mensen die niet naar de studio willen of kunnen komen. Dat werd zojuist bekendgemaakt tijdens de najaarspresentatie van de NPO in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.

Erop uit

Een gevangenis, kliniek of ziekenhuis; het zou zomaar kunnen dat Jeroen binnenkort naar dat soort plekken zal afreizen. Weg met de 'saaie' tv-studio! Het is overigens nog niet bekend of Pauw komt binnen dagelijks of wekelijks te zien zal zijn op NPO 1. "Stel dat zich een tweede lockdown aandient, dan kun je je voorstellen dat er meer redenen zijn om naar de brandhaarden te gaan. Hij staat dan ín het nieuws", aldus NPO Video-directeur Frans Klein. "Hij deed dat eerder voor Op1 toen hij in Uden was, een hard door corona getroffen gemeente. Jeroen is een topinterviewer, dat kan bijzondere televisie opleveren."

Nieuwe talkshows

Er gebeurt momenteel erg veel in talkshowland. Eva Jinek gaat even niet zo lekker op RTL 4, Jort Kelder neemt Sander Schimmelpennincks plek bij Op1 in én Fidan Ekiz en Renze Klamer presenteren vanaf maandag hun DWDD-vervanger De Vooravond op NPO 1. Iets dat Jeroen Pauw overigens van harte toejuicht.

Het is nog niet bekend wanneer Pauw komt binnen op NPO 1 komt.