Jeroen Pauw en zijn partner, Zoé Goddijn

Ex-talkshowhost Jeroen Pauw (hij nam vorige week definitief afscheid) wenst zijn volgers fijne feestdagen met een foto van hem en zijn lief, Zoé Goddijn. Dat vinden de meeste wel leuk en aardig, maar... wat we nu precies op deze foto zien, is even niet zo duidelijk!

Article continues after the ad

Zijn ze op het dak geklommen? Of in een boom? En... waarom? "Ingewikkeld", klinkt het in de comments. Niet iedereen weet wat de foto nu precies moet voorstellen, maar dat maakt eigenlijk ook niets uit. "Ik vind dit echt humor", reageert één van de Pauw-fans. Een ander noemt dit "een moeilijke foto". "Awesome!", reageert ene Pascal. "Ik moet nu alleen nog weten wat het is." Jeroens, euhm, unieke foto maakt nogal de tongen los!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#christmastree #happyholidays

Een bericht gedeeld door Jeroen Pauw (@pauwjeroen) op


Jeroen Pauw

De insta-game van Jeroen Pauw is sowieso al on fire. Hij post niet supervaak iets nieuws, maar als hij wat online zet, is het wel weer meteen hartstikke leuk. Zo wist hij zijn volgers eerder ook al flink te verbazen met een bizarre nieuwe look. Dit bleek later te gaan om een filmrol.

 

Opvolgers

Naast Jinek stopte ook Pauw dit jaar met zijn NPO-talkshow. Zijn vervangers staan al in de startblokken. Maar liefst vijf duo's gaan vanaf volgende maand elkaar elke avond afwisselen in de nieuwe NPO 1-talkshow Op1. Dit zijn de nieuwe presentatoren. Kijk je liever naar Jinek? Eva start op 3 januari met haar talkshow op RTL 4 en alleen al de promo's zijn tot nu toe best grappig

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik kan niet wachten! Ook dat is #onveranderd

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op