Fidan Ekiz in Op1

We lieten jullie gisteren al weten dat Renze Klamer en Fidan Ekiz samen Matthijs van Nieuwkerk gaan vervangen met een DWDD-opvolger. De promotie van Fidan is volgens Jeroen Pauw goed nieuws voor de televisiekijker!

Jeroen Pauw lovend over Fidan Ekiz

In De Telegraaf lezen we dat Jeroen Pauw blij is met de promotie van Fidan Ekiz! Hij noemt dat goed nieuws voor de televisiekijker. “Fidan heeft flair, humor en zelfspot, en daarnaast is ze een slimme vrouw die het debat eerder zoekt dan ervoor wegloopt. Ik weet zeker dat wij als kijkers daar een hoop plezier aan kunnen beleven”, aldus Jeroen. Jeroen en Fidan kennen elkaar natuurlijk van het tv-programma Op1, dat zij de afgelopen maanden samen presenteerden.

"Fidan Ekiz loopt niet weg voor debat"

Opvallend genoeg vond Fidan zich een poosje geleden nog niet ervaren genoeg om Eva Jinek op te volgen. Wij hebben echter alle vertrouwen in deze DWDD-opvolger! Dat Fidan het debat inderdaad niet uit de weg gaat, werd afgelopen week namelijk duidelijk toen ze Arie Boomsma in een Op1-uitzending "NSB-gedrag" weet. Die beschuldiging had natuurlijk alles te maken met die Veronica Inside-rel, waar Arie zich ook in mengde. Inmiddels heeft de presentatrice toegegeven dat ze wellicht wat te ver ging in haar woordkeus.

Article continues after the ad