De finale van Wie Is De Mol?

Welke BN’er heeft zijn teamleden de afgelopen gekweld, gehinderd en stiekem uitgelachen? Nikkie was niet de verliezer, Tygo was niet de Mol en Jeroen is niet de winnaar! Vanavond zien we eindelijk de spannende ontknoping van… Wie is de Mol?

Vanwege de coronacrisis is de grote finale van Wie Is De Mol? dit keer wederom zonder publiek in het Vondelpark. Alle deelnemers zijn al in de buurt van Vondel CS gesignaleerd, voor de opnames van de spannende ontknoping.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Op weg naar de finale... 👀 #widm #finalewidm #wieisdemol #jubileumseizoen

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Wie is de Mol?-finale

De laatste week werd Jeroen Kijk in de Vegte ineens dé hoofdverdachte als Mol. Fans vergeleken zijn handschrift met dat uit de eerste opdracht uit de finale. Ze kwamen tot de conclusie dat de boodschap “Ik ben de Mol” van zijn hand afkomstig is

Article continues after the ad

Op het eerste gezicht lijkt dit 100% waterdicht, maar Nikkie kan natuurlijk ook opzettelijk een ander handschrift gebruikt hebben! Jeroens schimmige praktijken als penningmeester, en het constante gewijs met zijn vinger, maakt hem tóch verdacht.

Tygo is eigenlijk al ontmaskerd als kandidaat, dus blijft Nikkie over als potentiële Mol. Nikkie leek over voorspellende gaven te beschikken toen ze oud-Mol Rob Dekay aanwees, en ze droeg opvallend vaak schakelkettingen in opdrachten waren sloten een rol speelden. En hoe zat het met al die (make-up)spiegels?

Vanavond is het eindelijk zover. De finale van Wie is de Mol?. Misschien stond je andere seizoenen in het Vondelpark,...

Geplaatst door Wie is de Mol? op Zaterdag 24 oktober 2020

Wie is… de Mol?

Zorg dus dat je vanavond klaarzit voor de grote finale van Wie is de Mol? De ontknoping zie je vanaf 20:30 uur op NPO1. Inmiddels zijn de opnames voor het nieuwe seizoen ook al bezig. Maar vinden ze nou plaats in Tsjechië? Of is dat een hoax?