Jeremy Renner bewees onlangs maar weer dat het filmen van een spectaculaire superheldenfilm niet zonder gevaar is. De Avengers-acteur brak beide armen tijdens de opnames van de nieuwste Marvel-film.

Article continues after the ad

Gips

Jeremy Renner heeft vorige maand zijn armen gebroken tijdens de opnames van de superheldenfilm Avengers: Infinity War. Dat onthulde de 46-jarige Hawkeye-acteur vrijdag op het Karlovy Vary Film Festival in Tsjechië. Tijdens een van zijn stunts brak Renner zijn rechterelleboog en zijn linkerpols. Maar een beetje actieheld laat zich niet natuurlijk niet tegenhouden door wat gips. “Het zal zijn effect hebben, maar het zal me niet stoppen om de dingen te doen die ik moet doen. Ik doe er alles aan om sneller te herstellen”, vertelde hij op een persconferentie.

Volle agenda

Dat Renner ook buiten de set om een superheld is, liet hier eerder blijken op Instagram. Daar plaatste de gehavende Avenger-acteur een foto van zichzelf met als bijschrift: 'Zeven keer vallen, acht keer opstaan.' Dat zal ook wel moeten, want de acteur heeft een volle agenda. De opnames voor de nieuwe Avengers: Infinity War zijn nog in volle gang en binnenkort beginnen de opnames voor de volgende Bourne-film met Renner in de hoofdrol. Hopelijk doet hij het daar iets rustiger aan dan in zijn Marvel-kraker.

Avengers: Infinity War zal in het voorjaar van 2018 in de Nederlandse bioscopen draaien!