Fotograaf
BrunoPress
Jennifer Lawrence

Goed nieuws uit Hollywood: actrice Jennifer Lawrence is in verwachting van haar eerste kindje! De 31-jarige actrice krijgt de baby samen met haar man Cooke Maroney, met wie ze sinds 2018 samen is. In 2019 trouwden de twee met elkaar in New York. Het is nog niet bekend wanneer J-Law is uitgerekend.

Comeback

Het was een tijdje stil rondom The Hunger Games-actrice. In 2019 was ze voor het laatst te zien in het geflopte X-Men: Dark Phoenix. Maar ze lijkt nu toch echt een comeback te gaan maken! Dit babynieuws komt vlak nadat de trailer van haar nieuwe film Don’t Look Up werd gelanceerd, die in december op Netflix te zien zal zijn. Daarnaast heeft ze nog drie andere films op de planning staan.

Babyboom

Blijkbaar hangt er iets in de lucht, want het babynieuws vliegt ons om de oren. Onlangs werd bekend dat ook Kylie Jenner zwanger is van haar tweede spruit, Maxime Meiland staat op het punt van bevallen, ook Kimberley Klaver verwacht haar tweede en acteurskoppel Alicia Vikander en Michael Fassbender hebben hun eerste kleintje verwelkomd. Lijkt er toch nog iets goeds voort te komen uit de coronapandemie.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.