Jennifer Carpenter als Debra Morgan in Dexter

De langverwachte Dexter-reboot krijgt een bijzondere gast! Jennifer Carpenter keert terug in de serie, als Dexter Morgans pleegzus Debra.

John Lithgow werd geïnterviewd door Deadline, omdat hij werd genomineerd voor zijn rol in Perry Mason. Het nieuwe seizoen van Dexter kwam ter sprake en Lithgow bevestigde dat Deb Morgan óók terugkeert in de nieuwe Dexter. De acteur zelf keert terug als de ‘Trinity Killer’: Dexters aartsvijand in seizoen 4 van de serie.

“Alle Dexter-fans hebben het einde van de Trinity Killer gezien, dus mijn scènes zijn sowieso flashbacks.” Debra Morgan werd door Dexter zelf uit haar lijden verlost in de - wat teleurstellende - finale van de serie.

Article continues after the ad

Debra Morgan was de pleegzuster van Dexter Morgan (Michael C. Hall) en rechercheur. Ze gebruikte zijn ‘kwaliteiten’ als moordlustig psychopaat om zaken op te lossen. Door haar enorm grove taalgebruik werd ze al snel een publiekslieveling.

Dexter seizoen 9

Aangezien Deb ook onder de zoden ligt gaan we ervan uit dat Jennifer Carpenter alleen in flashbacks te zien is, maar je weet nooit. Volgens Lithgow is het Dexter-vervolg “een geheel nieuwe versie.” “Het speelt zich in een ander gedeelte van de wereld af, met een totaal nieuwe cast. Er zitten enorm veel verwijzingen in naar de eerdere seizoenen.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Dexter seizoen 9 verschijnt waarschijnlijk in de herfst van dit jaar.