Courteney Cox en Jennifer Aniston uit Friends

Vannacht werden in Los Angeles de Emmy Awards uitgereikt. Vanmorgen onthulden we al wie dit jaar de winnaars waren van de felbegeerde televisieprijzen. Voor de fans van Friends viel er in ieder geval genoeg te genieten. Jennifer Aniston, Courteney Cox en Lisa Kudrow kwamen namelijk ook nog even buurten (via videoverbinding, want 2020). En daaruit bleek dat de Friends-actrices nog net zo grappig zijn als vroeger!


Huisgenoot

Jimmy Kimmel, de presentator van het Emmy-gala, checkt in de video of Jennifer Aniston veilig is thuis gekomen. Tot zijn verrassing blijkt zij nog altijd samen te wonen met Courteney Cox. “We zijn al huisgenoten sinds 1994, Jimmy”, verklaart Aniston. Kimmel heeft het nieuws nog niet verwerkt of Lisa Kudrow verschijnt ook in beeld. “Waar moet ik anders wonen? Bij familie?”, vraagt de actrice die Phoebe speelde zich af.

Sketch

De sketch neemt een bizarre wending als Jason Bateman (uit de Netflix-hit Ozark) ook een huisgenoot blijkt van de drie Friends-actrices. Hij wordt nog even aangezien voor Ross, maar David Schwimmer houdt zich tegenwoordig met hele andere zaken bezig. Ook Matt LeBlanc en Matthew Perry lieten deze hereniging schieten. Maar daar komt tijdens de officiële Friends-reünie ongetwijfeld verandering in!

Article continues after the ad