Nu alle televisiehits van vroeger weer worden afgestoft, lijkt de tijd rijp voor een reünie van Friends. Jennifer Aniston spreekt zich nu ook uit over een terugkeer van de razend populaire sitcom.

Article continues after the ad

Nieuw leven

Het is alweer bijna vijftien jaar geleden dat de kijkers afscheid moesten nemen van Friends. De sitcom is echter nog steeds enorm populair onder de fans. Al jaren hopen zij op een reünie van de prettig gestoorde vriendengroep uit New York, maar tot nu toe blijft het alleen bij eindeloze herhalingen. Maar er waait een nieuwe wind door televisieland en de ene na de andere hitserie uit de vorige eeuw wordt nieuw leven ingeblazen, van Roseanne tot Alf. Is de tijd dan ook rijp voor een comeback van Friends? Jennifer Aniston zou er voor tekenen!

Reboot

In een interview met InStyle vertelt de actrice die tien jaar lang de rol van Rachel speelde: “Courteney [Cox], Lisa [Kudrow] en ik hebben het er wel eens over. Ik fantaseer er zelfs wel eens over. Het is echt de beste baan die ik ooit heb gehad. Ik heb geen idee hoe de serie er nu uit zou moeten zien, maar je weet het nooit. Zoveel series krijgen een succesvolle reboot.”

Rollators

Niet al haar collega’s reageren zo enthousiast op een eventuele comeback van Friends. Matthew ‘Chandler’ Perry zei vorig jaar nog: “Als iemand het me vraagt, zal ik nee zeggen. De serie heeft zo’n mooi afscheid gekregen. Waarom zouden we het dan nog een keer doen?” Ook David Schwimmer, die de rol van Ross speelde, heeft weinig trek in een reünie. “Ik denk dat niemand ons wil zien met krukken en rollators”, vertelde de acteur begin dit jaar in een interview.

Plan B

Maar Jennifer heeft gelukkig een plan B! “Ik weet dat Matt LeBlanc gek wordt van de vraag of Friends ooit terugkomt, maar misschien kunnen we hem toch overhalen. Of we wachten nog een paar jaar en dan gaan Lisa, Courteney en ik een remake maken van Golden Girls. Dan brengen we onze laatste jaren op rieten meubels door.”