Jennifer Aniston, Lisa Kudrow

Phoebe en Rachel back together! Alhoewel we nog even moeten wachten op de officiële Friends reünie bij HBO, worden we nu alvast lekker gemaakt met deze minireünie tussen Jennifer Aniston en Lisa Kudrow, voor Variety's Actors on Actors. De twee friends hebben een uur lang gesprek en ons geluk kan niet op!

Van oude Friends-herinneringen tot complimentjes naar hun laatste projecten, alles komt voorbij! 

De eerste ontmoeting

Phoebe.. euh nee Lisa Kudrow, vraagt aan Jennifer Aniston of ze nog weet wanneer ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet. De Rachel-actrice weet nog wel meer dan alleen de tijd! Ze weet niet alleen wanneer ze elkaar voor het eerst zagen, maar ook wat iedereen die dag aanhad. Typisch Rachel. Het was bij de eerste keer dat ze het script samen doornamen. "Het was een magisch, magisch moment", zucht Jennifer. Het begin van iets groots! 

Article continues after the ad

Na Friends

Lisa en Jennifer, die 10 jaar lang Phoebe en Rachel speelden, blikken terug op de rollen die ze met zoveel liefde hebben vervuld. Lisa geeft toe dat ze het na Friends moeilijk vond om weer een hoofdrol te spelen en het vooral hield op bijrolletjes (je kan haar nu zien in Space Force op Netflix!).  "Ik vind het prettiger om een gastrol te hebben, omdat ik denk dat je nooit meer zo'n hechte groep bij elkaar krijgt als wij destijds hadden. Het was veel meer dan alleen een leuke baan, we zijn allemaal nog steeds dol op elkaar en daarom werkte het zo goed. Er is als het ware een stukje van mij overleden toen de show stopte." Bekijk hun hele gesprek hieronder:

 

Quarantaine bingen

Maar kijken ze zelf ook nog de Friends afleveringen terug? Jazeker! Aniston vindt het geweldig om een aflevering tegen te komen op tv. En ook de bloopers vindt ze hilarisch om naar te kijken. Samen met Courtney Cox, die Monica speelde, heeft ze onlangs nog schaterlachend naar alle bloopers online gekeken. "Ze was een keer bij me en toen zijn we samen als twee nerds achter de computer naar Friends-bloopers gaan kijken. We hebben geschaterd van het lachen." Dat filmpje willen we ook wel zien! 

We kunnen niet wachten om de rest van de verhalen van de andere acteurs te horen tijdens de 'grote' reünie.