Annemiek en haar mannen in Boer zoekt Vrouw

Een tijdje geleden verliet Boer zoekt Vrouw-deelnemer Jelte het erf van Annemiek toen de twee tot de conclusie kwamen dat er absoluut geen liefde in het vat zat. Eeuwig zonde natuurlijk, maar gelukkig hield hij wél iets anders over aan het gigantisch populaire programma!

Article continues after the ad

Namelijk... nieuwe vrienden! Op instagram deelt Jelte een kiekje waarop hij van de zon geniet met twee andere deelnemers - Paul en Tim - die ook wel interesse toonden in boerin Annemiek. Biertje erbij, zak chips op de grond; heerlijk! Wel op veilige afstand, uiteraard!

Steven

"Boer Zoekt Vrouw-reünie met een speeddater en een dagdater", schrijft Jelte erbij. Zijn logee-buddy Steven, die al voor Jelte het veld moest ruimen, laat ook van zich horen in de comments. "Cheers."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boer Zoekt Vrouw-reünie met een speeddater en een dagdater. 🚜💨 . . . #bzv #boerzoektvrouw

Een bericht gedeeld door Jelte de Jong (@jeltedejong.nl) op


Annemiek

Grote afwezige op het reünie-kiekje is natuurlijk Annemiek herself. De nuchtere boerin kan wel wat liefde gebruiken na haar gefaalde logeerweek en emotioneel afscheid van deelnemer Erik. Ook kreeg ze nare bedreigingen op haar dak. Aankomende zondag houdt Boer zoekt Vrouw zelf ook een reünie. Dan zien we hoe het alle boeren nu vergaat in de liefde. Heeft Annemiek alsnog haar droomman gevonden?

Boer zoekt Vrouw is zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1.

Foto: Linelle Deunk