Jelka van Houten, jeugdfoto's

De zwangere Jelka van Houten heeft mogelijk nu al last van behoorlijke nesteldrang en heeft besloten om eens flink wat op te ruimen. Gelukkig deelt ze haar leukste vondsten met haar volgers op Instagram.

Article continues after the ad

"Ook ik Marie Kondo (naar de gelijknamige opruimgoeroe, red) mijn crib en kom daarbij alle fases van mijn leven tegen", schrijft de blondine bij de onderstaande foto.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ook ik marikondo my crib... en kom daarbij alle fases van mijn leven tegen

Een bericht gedeeld door J.F van houten (@jelkavanhouten) op


Populaire popster

Ze zorgt met het kiekje in ieder geval voor een grote glimlach op het gezicht van haar volgers, die op hun beurt hun commentaar niet voor zich kunnen houden. "Jelle van Houten", schrijft Jim Bakkum onder de foto. Cabaretière Yora Rienstra maakt eerder de vergelijking met een popzanger. "Wow! Je lijkt op Nick Carter van de Backstreet Boys!" Een onbekende volger sluit daar bij aan. "Precies, ik wilde dat echt net zelf zeggen."

Zus pesten

Haar zus Carice is nog lief onder deze foto met een stel hartjes, maar volgens mij weet ze dan nog niet dat zij er op Stories ook aan moet geloven. De bovenstaande foto is namelijk echt niet Jelka's enige vondst (buiten de kinderfoto van de twee die we natuurlijk eerder al eens zagen). "Met opruimwoede kom je jezelf weer eens tegen: zoekende, noem ik het maar", schrijft ze bij een kiekje met haar net zo verwarde zus.