Supernatural viert binnenkort een feestje. En Jeffrey Dean Morgan is ook uitgenodigd!

Demonenjagers

De cast en crew van Supernatural hebben binnenkort wat te vieren. Deze winter wordt namelijk de 300e aflevering van deze duistere fantasyserie uitgezonden. En natuurlijk wordt dat geen aflevering zoals alle andere. Zo keert niemand minder dan Jeffrey Dean Morgan terug als John Winchester, de vader van demonenjagers Dean en Sam. Het is alweer tien jaar geleden dat de roemruchte The Walking Dead-acteur zijn opwachting maakte in de hitserie!

Article continues after the ad

 

Mijlpaal

En volgens uitvoerend producent Andrew Dabb is de comeback van Jeffrey Dean Morgan nog maar het topje van de ijsberg. Tegenover Deadline vertelt hij:

"We vinden het natuurlijk te gek dat Jeffrey terugkeert om deze mijlpaal mee te maken. We hebben iets heels speciaals in petto hebben voor zijn personage en we denken dat de fans daar enorm van zullen genieten… En van een aantal andere verrassingsoptredens!"

De jubileumaflevering van Supernatural zal op donderdag 7 februari worden uitgezonden in Amerika. Het is helaas nog niet bekend wanneer de special in Nederland te zien zal zijn.