Tiger King, nieuwe aflevering, Netflix

We hebben al veel gezegd en geschreven over de Netflix-hit van dit moment Tiger King, waar zelfs een scène van uit is gehaald. We dachten dat we alles nu wel hadden gezien, maar niets is minder waar. Jeff Lowe verklapt namelijk dat er nog een achtste aflevering aan zit te komen.

Article continues after the ad

Hij maakte dit nieuws bekend in een video die hij naar honkballer Justin Turner en zijn vrouw Kourtney stuurde. "Hey Kourtney en Justin, dit is Jeff Lowe van Tiger King op Netflix. Bedankt dat jullie naar onze show keken", zegt hij. "Christie zei me dat jullie grote fans zijn en duidelijk nood hebben aan iets om te doen nadat jullie zeven uur lang naar ons gekeken hebben. Netflix gaat nog één aflevering toevoegen. We nemen die hier morgen (zondag) op en volgende week zal het resultaat te zien zijn."


Ware opvolger

Het is natuurlijk nog een kwestie van 'eerst zien, dan geloven', vooral nu de geruchten gaan dat Joe Exotic in het ziekenhuis ligt met corona. Maar het zou geen slechte zet zijn van Netflix. Fans zien deze docuserie over Joe Exotic en Carole Baskin die lijnrecht tegenover elkaar staan, als de ware opvolger van succesvolle series als Making A Murderer en Don't F**k With Cats