Nog maar een paar weekjes en dan is Jurassic World: Fallen Kingdom te zien in de bios. Jeff Goldblum verklaart het park alvast voor geopend!

Article continues after the ad

Comeback

Binnenkort gaat Jurassic World: Fallen Kingdom in première. In de aanloop naar de releasedatum wordt de ene teaser na de andere trailer uitgebracht. Vaak zijn die moeilijk van elkaar te onderscheiden, maar de tv-spot die dit weekend verscheen is toch net iets te leuk om voor ons te houden. Hierin speelt namelijk Dr. Ian Malcolm een bijzondere rol, de excentrieke wetenschapper die na ruim 20 jaar zijn comeback maakt in de filmreeks!

Kaken

We zagen Dr. Malcolm, gespeeld door cultheld Jeff Goldblum, voor het laatst in The Lost World Jurassic uit 1997. Maar hij zal ook weer een belangrijke rol spelen in Jurassic World: Fallen Kingdom. In de nieuwe trailer is hij niet alleen te horen als voice-over, maar verklaart hij het park ook voor geopend in de laatste seconden. Uiteraard maken Chris Pratt en Bryce Dallas Howard ook hun opwachting in de trailer. Zij zullen opnieuw alles op alles moeten zetten om niet tussen de kaken van de hongerige dino’s te eindigen!

Jurassic World: Fallen Kingdom draait vanaf 7 juni in de bioscopen.