Jeff Bridges

Jeff Bridges deelde een tijdje geleden triest nieuws: hij lijdt aan lymfeklierkanker. De 71-jarige The Big Lebowski-legende komt nu met een geruststellende gezondheidsupdate!

Article continues after the ad

We vallen maar meteen met de deur in huis: The Dude maakt het goed! Dat liet hij gisteren weten via Twitter.

Hoe gaat het nu met Jeff?

Jeff laat zich in ieder geval niet uit het veld slaan na zo'n heftige diagnose, zo veel is wel duidelijk. Zijn post ademt een en al positiviteit. "Here’s the latest", somt Jeff op. "Feeling good, shaved my head, got a puppy, Monty and had a Birthday - 71, man."

 

Goede doelen

In de uitgebreide versie van deze post, op zijn eigen website, spreekt Jeff zijn zorg uit over muzikanten, die het moeilijk hebben vanwege de vele coronamaatregelen. Jeff leeft enorm met hen mee. Ook vraagt hij aandacht voor het goede doel No Kids Hungry, waar hij ambassadeur van is. En - nu hij toch in die positieve flow zit - deelt Jeff een animatie van surfer "om ons eraan te herinneren hoe geweldig het leven kan zijn."

Lymfeklierkanker

Direct nadat Jeff die verschrikkelijke diagnose met de wereld deelde, vertelde hij er ook meteen bij alle vertrouwen te hebben in de toekomst. "Although it is a serious disease, I feel fortunate that I have a great team of doctors and the prognosis is good." Hij zit nu dus nog vol in de behandel-fase. "I’m starting treatment and will keep you posted on my recovery."