In Meerdijk is er eigenlijk maar één iemand die de Sinterklaas uit kan hangen en dat is Jef Alberts. Maar ja, sinds het vertrek van acteur Bartho Braat in 2016 is die positie vacant geworden. Hoewel, good old Jef keerde vorig jaar al meteen terug op het Sinterklaaspak aan te trekken, hoe zit het dit jaar?

Article continues after the ad

Spoiler alert

Let op als je het nog niet zou willen weten, lees dan niet verder. Maar inderdaad, ook voor dit tweede jaar maakt Jef Alberts onderdeel uit van het Sinterklaasfeest in de uitzending op 5 december. Maar hij komt wel voor een grote verrassing te staan bij zijn comeback in Meerdijk.

Er is namelijk al een andere Sinterklaas actief, namelijk Anton Bouwhuis. Hoe reageren de Meerdijkse kinderen op deze twee Sinterklazen? En hoe weet Laura zich uit deze netelige situatie te redden? Dat zie je aanstaande dinsdag. 

Bartho Braat is ook na 5 december nog in GTST te zien. En hij kruipt in de uitzendingen daarna ook weer lekker vertrouwd achter de bar van De Koning. Alsof ie nooit is weggeweest. Maar dat is Jef eigenlijk ook niet.