Het is maandag. Geen beter moment om een video te bekijken waarin Jean-Claude van Damme een compleet appartement aan gort slaat!

Hype

Op Nieuwjaarsdag verscheen Tidying Up with Marie Kondo op Netflix. Zoals de titel al verraadt, helpt de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo gezinnen met het uitmesten van hun huis. Deze realityshow groeide al snel uit tot een ware hype (hoewel de serie niet alleen maar op positieve geluiden hoefde te rekenen) en het duurde niet lang voordat de eerste parodieën verschenen. Zo ook deze sketch in The Late Late Show van James Corden!

Article continues after the ad

 

Teringtrap

In de sketch is te zien hoe Jean-Claude de rol overneemt van Marie Kondo. Samen met James Corden bezoekt hij een Amerikaans echtpaar dat schoon schip wil maken. Corden doet het woord en stelt de inmiddels overbekende vraag: “Does this spark joy?” Maar het is de Belgische B-ster die vervolgens de daad bij het woord voegt. Hij heeft weinig aanmoediging nodig om het interieur met een welgemikte teringtrap in de vernieling te helpen. Toegegeven, de grappen zijn niet geweldig, maar we kunnen uren kijken naar hoe de voormalige actieheld een compleet interieur aan gort schopt!