Louis en Susan in Lang Leve de Liefde 2020 op SBS6

Heb jij deze kerstdagen zelfs via Zoom de vraag gekregen waarom je nu nog steeds niet aan de man/vrouw bent én wil je daar wat aan doen? Nou, dan hebben we misschien wel de oplossing voor je! De makers van het hilarische liefdesprogramma Lang Leve de Liefde zoeken namelijk naar kandidaten.

Article continues after the ad

In Lang Leve de Liefde houdt het niet op bij zomaar een etentje, want de deelnemers van dit programma gaan samenwonen op hun eerste date! 

24 uur samenwonen

Of je nu 18 of 88 bent, één of twintig relaties hebt gehad, wel of geen kinderen hebt: voor de makers maakt het niets uit. Als je je opgeeft, zoeken ze voor jou je ideale match. Eén ding moet je daarvoor wel doen (naast aanmelden natuurlijk) en dat is: volhouden. Je moet namelijk in een prachtig verblijf voorzien van alle luxe minstens 24 uur samenwonen met je datingpartner. Dan is het toch te hopen dat je met een leuk iemand eindigt. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Ga dan maar snel naar de link

Laat je verrassen

We moeten er wel bij zeggen dat je vooral niets mag verwachten, want dan kan het alleen maar meevallen. Sander Janson en Roy Donders gingen helaas weer zonder geluk in de liefde naar huis, en we betwijfelen of de onbekende Johan en Anne uit de onderstaande video nog altijd vrienden zijn. Ach, mocht dat bij jou ook gebeuren, heb je in ieder geval wel wat om de volgende keer aan je verre tante of oom te vertellen.