Mocht er een reünie komen van de hitserie How I Met Your Mother dan zou Jason Segel meteen weer in de huid van Marshall Eriksen kruipen. "Ik sta klaar voor wat ze maar bedenken. Die show veranderde mijn leven."

Article continues after the ad

Legendarische serie

Dit zei de acteur tijdens het Austin Film Festival, schrijft The Hollywood Reporter. Waar deze reünie volgens Segel dan over gaat? "Ik zou dat helemaal aan de schrijvers laten. Een van de mooie dingen aan mijn band met deze show is dat ik me nooit heb bemoeid met het script. Ik probeerde gewoon neer te zetten wat de briljante schrijvers van me wilden. Dus dat zou ik precies zo laten", aldus Segel.

De 36-jarige acteur speelde negen seizoenen lang Marshall Eriksen in de succesvolle komedieserie over Ted Mosby, zijn vrienden en zijn zoektocht naar ware liefde in New York. Het verhaal wordt verteld door middel van flashbacks vanuit de toekomst. How I Met Your Mother werd van 2005 tot 2014 gemaakt. Naast Segel speelden ook Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris en Alyson Hannigan een rol. 

Inmiddels is Segel niet alleen acteur, maar schrijft hij ook regelmatig zelf scripts voor films waarin hij meespeelt, waaronder Sex Tape, The Muppets en The Five-Year Engagement

Het is nog niet bekend of de schrijvers van How I Met Your Mother een reünie overwegen, maar wij zijn net als Jason Segel in ieder geval voor! Even afwachten dus. Bekijk hierboven in de tussentijd een paar leuke bloopers.