Herinner je Brendan Fraser nog? Ooit afgevraagd waar-ie in hemelsnaam is gebleven? Wij hebben nu eindelijk een antwoord voor je.

Article continues after the ad

Boyle & Fraser

De jaren 90-held werkt samen met Trainspotting- en Slumdog Millionaire-regisseur Danny Boyle aan een nieuwe FX-serie genaamd Trust. De twee zijn gespot op de set van de serie in Littlebury, Essex in het Verenigd Koninkrijk. Bekijk de gallerij hieronder.

Getty

De serie vertelt het heftige verhaal van de familie Getty. J. Paul Getty richtte in 1942 Getty Oil op en werd daarmee de rijkste man in Amerika. In 1973 werd zijn kleinzoon J. Paul Getty III gegijzeld. De keiharde onderhandelingstactieken van de oliemagnaat tijdens dit kidnapdrama maakten hem beroemd en berucht. Hij was ervan overtuigd dat zijn kleinzoon de gijzeling in scène had gezet. De getraumatiseerde  J. Paul Getty III raakte na de gijzeling verslaafd aan alcohol en drugs, kreeg in 1981 een beroerte en overleed 30 jaar later aan de gevolgen daarvan.

Cast & plot

Naast Fraser, als privédetective James Fletcher Chase, spelen ook The Hunger Games-acteur Donald Sutherland, Peaky Blinders-actrice Charlotte Riley en Oscar-winnaar Hilary Swank mee in de serie. Er is nog niet veel over het plot bekend, maar omdat de serie zich in 1973 afspeelt, zal het drama rondom de gijzeling vermoedelijk een hele grote rol gaan spelen.