Venom Most Cruel Burger
Venom Most Cruel Burger

Ook al hebben critici wereldwijd gehakt gemaakt van Venom, in Japan maken ze juist hamburgers van deze slijmerige Spider-man spin-off. Terwijl dit vraatzuchtige monster overal al wekenlang voor volle zalen zorgt, moet de film in Japan nog in première gaan. En de restaurant-tak van warenhuisketen Parco heeft een heerlijke stunt bedacht ter promotie van de film: een geheel op Venom geïnspireerd menu!

Oreo-Ogen en een tong van spek
De Most Cruel Burger is wel de meest in het oog springende maaltijd op de lijst, alleen lijkt de combinatie van Oreo-koekjes (waarmee de ogen zijn gemaakt) met een hamburger ons maar ranzig. De tong is van bacon en Venoms vlijmscherpe tanden zijn hier juist van een lekker zacht sausje gemaakt. De Venom Long Black Burger moet het stellen zonder de orgen, maar de tong van bacon is hier nog langer. Daar gaan we net als Venom zelf best wel van watertanden!

Article continues after the ad

En als toetje?
Natuurlijk moet zo'n vette Venom-burger weggespoeld worden met een lekker drankje, en ook daar is voor gezorgd in de vorm van de Devil's Whispering Drink. En natuurlijk is zo'n maaltijd niet compleet zonder een bijpassend toetje, en daarvoor hebben we de best wel briljante Venom Waffle. Zijn dat Marshmallow-tanden?

Voorzover bekend staan deze menu-items bij Van der Valk voorlopig nog niet op de kaart, maar natuurlijk kun je ze ook thuis maken. Leuk voor Halloween! Hier tref je nog een aantal recept-tips uit je favoriete films aan!