Lady Gaga en Bradley Cooper in A Star Is Born

A Star Is Born met Bradley Cooper en Lady Gaga in de hoofdrollen scoort de pannen van het dak in de bios - maar óók in de hitlijsten. Het duet Shallow staat zelfs op één in de Britse hitlijsten en nu is ook de Lady Gaga-videoclip van tranentrekker I'll Never Love Again uit!

'Ooooo ahaaa ooou, oooo ouo'... Had je dit een maand geleden gelezen, dacht je vast dat we knettergek waren. Nu herkent iedereen het direct als Lady Gaga's magistrale uithaal in het duet Shallow met een verrassend goed zingende Bradley Cooper. Gisteren kwam ook de beladen song I'll Never Love Again uit. 

Wie A Star Is Born al heeft gezien, weet waarom de waterlanders hierbij uit onze ogen stromen:

Helemaal Gaga

Shallow staat nu zelfs bovenaan de Britse hitlijst, zo meldt The Official Charts Company. Ook bij ons doet 'ie het goed: het filmliedje pakte deze week de 25e plek in de Single Top 100 en de soundtrack van A Star Is Born staat al drie weken in de top 5 van de albumlijst. 

Bradley + Gaga

De intense chemie tussen Bradley Cooper (die A Star Is Born óók regisseerde) en Lady Gaga spat van het scherm. De drugsverslaafde countryster Jackson Maine (Cooper) en upcoming zangeres Ally (Gaga) vallen voor elkaar maar dat brengt ook een hele hoop emoties met zich mee. Het nummer Shallows vat dit perfect samen en een Oscar voor Beste Song ligt binnen handbereik!

Article continues after the ad