BON BINI: JUDESKA IN DA HOUSE

Jandino Asporaat heeft de afgelopen maanden stiekem aan een nieuwe bioscoopfilm gewerkt. In Bon Bini: Judeska in da Housa zien we al zijn populairste typetjes tijdens de lockdown. De komiek vertelde aan Nu.nl dat de film al in december in de bioscopen is te zien!

Bon Bini Holland 3 moest helaas worden uitgesteld vanwege de coronacrisis, maar via deze weg wilden we toch ook iets voor de fans doen”, laat Jandino weten. Naast hem zien we ook Cynthia Abma, Arjan Ederveen en Humberto Tan terug in de film.

Vast in Nederland

Het nichtje van Judeska heeft in de nieuwe film een relatie met Lucas, ook wel de zoon van de minister van Binnenlandse Zaken. Precies op het moment dat ze Gabriëlla afzet op het grote landgoed, wordt de lockdown aangekondigd. De opvliegerige kipverkoopster zit dus vast in Nederland. De irritaties tussen haar en de steenrijke familie lopen al snel op.

Article continues after the ad

“Iedereen heeft opeens een probleem met elkaar", vertelt Asporaat in het interview. “Je kunt de hilariteit eigenlijk al raden. Intussen is Judeska met al haar bombarie eigenlijk ook gewoon bezig om haar nichtje te beschermen. Ze vecht als een leeuwin voor haar familie. En dat geldt ook voor Liselotte, de vrouw des huizes die het beste met haar zoon voor heeft.”

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik heb lang mijn mond dicht moeten houden, maar ik mag het nu eindelijk van de daken schreeuwen..!!! WE HEBBEN EEN FILM!!! We hebben in het diepste geheim een film opgenomen. BON BINI: JUDESKA IN DA HOUSE Als jij dacht dat het bij jou thuis gekkenhuis was, nou dan moet je eens kijken wat er gebeurt als Judeska 2 weken bij jou in huis komt wonen. 😂 Wie is klaar voor deze film? 10 December in de bioscoop in Nederland & België. Een ding weet ik zeker, wij gaan lachend het jaar uit. Ben dankbaar dat we ondanks alles toch nog een film hebben mogen maken. Deze is voor alle fans. 10 December in de Bioscoooooooop...!!!! Check jouw bioscoop en reserveer je kaarten. Dit wordt een hele leuke kerst 🎄 Tag de persoon met wie jij wilt gaan! #bonbini #judeskaindahouse #kaaphollandfilm #hethuisvanasporaat #wwentertainment

A post shared by Jandino (@jandinoasporaat) on

Medemens

“Dat grote huis van de minister in de film is een metafoor voor ons land. Meningen hoeven niet allemaal hetzelfde te zijn. Zolang je elkaar maar blijft zien als medemens”, laat Jandino weten.

Jandino raakte al eerder geïnspireerd tijdens de lockdown. Als zijn typetje Judeska maakte hij samen met Ali B en Poke de hit Anderhalf meter. Over de hit heeft hij wel wat te zeggen: “Overal waar ik kwam, begonnen mensen 'anderhalf meter' te zingen. Ik ben knettergek geworden. Ali belde me laatst voor een ander nummer. Nou, je zoekt het maar lekker zelf uit deze keer, haha.”

Bon Bini: Judeska in da house is al vanaf 10 december in de bioscopen te zien.