Jan Versteegh

Lingo-presentator Jan Versteegh moet zijn startup, oppasservice Lulu's Nanny Network, noodgedwongen stoppen. Door de coronacrisis zakte de omzet naar nul euro.

Article continues after the ad

Dat onthult hij aan Shownieuws. "Het is zo ontzettend jammer dat het niet gelukt is. Zeker aangezien het hartstikke goed ging en het echt heel leuk was om zo te ondernemen met andere partners", aldus Jan.

Lulu

Bij Lulu’s Nanny Network, vernoemd naar Jans oudste dochter, kon je een oppas scoren of jezelf aanmelden als oppas. En aangezien (bijna) iedereen nu thuiszit, is een babysitter... nou ja, totaal overbodig natuurlijk. "Door deze bizarre tijden zagen we onze omzet in 1 klap naar 0 gaan en dan moet je harde, maar realistische beslissingen maken", zo vertelt Jan. "Als startup red je dat gewoon niet. Gelukkig zijn alle partners hier niet financieel afhankelijk van. Maakt de beslissing niet minder pijnlijk, maar doet mij wel beseffen hoe heftig deze tijd moet zijn voor ondernemers die al jaren voor hun bedrijf vechten en hier wel financieel van afhankelijk zijn. Ik wens alle ondernemers dan ook oprecht sterkte toe."

BN'ers

Jan is niet de enige BN'er die de gevolgen van de coronacrisis keihard voelt in de portemonnee. Zo maakte zijn Talpa-collega Martien Meiland zich ook een beetje zorgen. En Gerard Joling was ook openhartig over zijn financiële zorgen. Die loopt ruim drie ton aan inkomsten mis!