Jan Versteegh maakte gisteren bekend dat hij vader wordt, en diezelfde dag kondigt de NPO een heuse egoshow over zijn aanstaande vaderschap aan. Dit meldt Mediacourant.nl.

Article continues after the ad

Voorbereidingen

De voorbereidingen op zijn vaderschap pakt de BNN-presentator grondig aan en die zullen dan ook worden vastgelegd voor het BNN-programma Jan Wordt Vader. We zullen Jan zien meedoen aan verschillende cursussen, hij en zijn vriendin Dieuwertje zullen praten over hun aankomende ouderschap en ook zal Jan andere BN’er vaders spreken die net hun eerste kind hebben gekregen. Dit doet een beetje denken aan de serie Vaders die Arie Boomsma maakt voor LINDA.tv. Kijk voor een aflevering met Arie en kersverse vader Evgeniy Levchenko (vriend van actrice Victoria Koblenko) hieronder.

Verantwoordelijkheid

Terug naar Jan. Hij is zeer overtuigd van het nut van zijn nieuwe programma: “Als je aardrijkskunde wilt doceren, zul je ook een papiertje moeten halen. Echter, als je een kind op de wereld wilt zetten: ga je gang! Terwijl het volgens mij de grootste verantwoordelijkheid is die je als mens kunt dragen. Dit verbaast me zeer. Ik wil goed beslagen ten ijs komen. Voorbereid en bekwaam. Ik wil de beste papa van de wereld worden voor mijn nageslacht. Daarom ga ik op zoek, in Jan Wordt Vader.”

Jan Wordt Vader is in het najaar van 2017 te zien bij BNN op NPO 3.