Chantal Janzen en Jan Smit

Gisteren was het precies 100 dagen totdat het Eurovisie Songfestival 2021 losbarst in Rotterdam en presentatoren Chantal Janzen, Jan Smit, Edsilia Rombley en Nikkie de Jager hadden persmomentjes. RTL Boulevard interviewde Chantal en Jan, maar die laatste 'dook' weg toen zijn The Voice-collega Anouk ter sprake kwam...

Article continues after the ad

Sinds zangeres Brenda Bee haar blind audition deed en Anouk zo ongelooflijk uit haar slof schoot tegen collega-coach Jan ("hou je bek!"), zitten The Voice-kijkers elke week met large-bakken popcorn op de bank. De twee hebben de chemie van Geer & Goor en een eerder incident schijnt daar de oorzaak van te zijn! RTL Boulevard wilde Jan ernaar vragen, maar... die poging mislukte.

Totaal geen zin in

Jan staat niet bekend als een rellerige, ruziezoekende BN'er en wil dit imago waarschijnlijk graag in stand houden. Hij ging tijdens het interview dan ook niet in op de sensatievragen van verslaggever Aran Bade. "Anouk is on fire. Ik wil alleen even vragen aan jou…",  probeerde Aran, maar Jan had een sneaky uitweg. Kijk maar.

'Even een korte reactie, Jan?

Jan had het 'geluk' dat een medewerkster die naast 'm stond ook Anouk heet. "Ja, Anouk, je bent on fire. Hij heeft het over je!", lachte hij. "Even een korte reactie, Jan?", probeerde Aran nog een keer, maar nee, Jan had er geen zin in en verdween uit beeld. "Ik kijk er wel naar uit", aldus Chantal, die wél bleef staan. "Ik zit er altijd met popcorn bij."


Geen ophef

"Ik denk dat Chantal heel wat popcorn heeft gegeten het laatste jaar", reageerde presentatrice Bridget Maasland in de RTL Boulevard-studio. "Dat heb ik haar al vaker horen zeggen bij een ruzie in The Voice." En daar bleef het bij. Kijkers die op juicy ophef zaten te wachten, moeten maar gewoon The Voice zelf gaan kijken, vanavond vanaf 20:00 uur op RTL 4.