Jan Smit, Waylon, Ali B en Anouk in The Voice of Holland najaar 2020

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van The Voice of Holland van start. En daarin maakt Jan Smit zijn debuut als coach!

TVOH

In augustus werd bekend dat Jan Smit getekend had als coach voor het komende seizoen van The Voice of Holland. De Volendamse volkszanger vervangt daarmee Lil’ Kleine. De eigenzinnige rapper lag namelijk niet bij iedereen even lekker in de groep. Jan wilde weinig kwijt over zijn voorganger, behalve dat hij niet verwacht dat zijn komst voor ruzie zal zorgen binnen de gelederen van TVOH. De kersverse coach wil er dan ook vooral een feestje van maken!
 


‘Waanzinnig goede talenten’

Vanavond om 20:00 uur is mijn vuurdoop als coach bij The Voice Of Holland. Maandenlang heb ik uitgekeken naar dit moment, jubelt Jan Smit op Instagram. “Ik ben zo blij dat ik hier deel van uit mag maken.” De zanger heeft zich dan ook kostelijk vermaakt tijdens de opnamedagen… hoewel hij nu al toegeeft dat hij achteraf misschien wat andere keuzes had gemaakt: “Er komen tijdens de opnamedagen zoveel waanzinnig goede talenten voorbij, dat je achteraf soms ook baalt dat je niet gedrukt hebt.”
 

Article continues after the ad


Anouk

Jan Smit zal het in het nieuwe seizoen van The Voice of Holland opnemen tegen Waylon, Ali B en Anouk. Het was even spannend of de stoere rockzangeres er ook dit jaar weer bij was. Anouk lijdt namelijk aan zware astma en wilde alleen meedoen als het risico op corona tot een minimum was beperkt. Gelukkig hebben de makers daar wat op gevonden: Anouk vermijdt de studio en belt live in via een videoverbinding.