Fotograaf
Brunopress/Patrick van Emst
Jan Smit, Instagram

Na het indrukwekkende Songfestival-festijn geniet Jan Smit momenteel van een heerlijke vakantie onder de Spaanse zon. En dat is zijn fans ook niet ontgaan. De Volendamse zanger krijgt namelijk niets meer dan lof.

Article continues after the ad

Met zijn onlangs geplaatste foto laat hij de temperaturen in Nederland zelfs stijgen. Jim Bakkum, eat your heart out!

'Daar kun je mee thuiskomen' 

Jan deelt namelijk een foto van zichzelf waarop hij er vrij bloot bij zit. Hij poseert in een zwembroek, zonnebril op, lekker wijntje in de hand en zijn harige been omhoog. En dat gaat er bij zijn fans en vrienden duidelijk in als zoete koek. "Fotootje hoor!" reageert voormalig hockeyster Naomi van As. Daar sluit acteur Leo Alkemade zich bij aan. "Lekker Jan. Potverdomme." 


Uitrusten na burn-out

Als Jan Smit twee jaar terug eens wist, hoe hij er nu bijzit... Eind 2019 kwam naar buiten dat Jan Smit al langere tijd worstelde met een burn-out. Het ging zelfs zo ver dat Jan zich een maand liet opsluiten in een kliniek om zich daar door een groep Nederlandse psychotherapeuten te behandelen. Inmiddels ligt deze roerige tijd weer achter hem: hij presenteerde het Songfestival met verve, dook de studio in voor zijn muzikale carrière en draaide zijn stoel als coach bij TVOH

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.