Jan Smit, The Voice of Holland

Jan Smit maakt over nog geen drie weken zijn debuut als coach van The Voice of Holland. We hoeven ons echter geen zorgen te maken over hoe hij dat doet, want de Volendamse is voor de taak geboren! 

Article continues after the ad

Althans, dat vindt hij zelf! 

Voor de stoel geboren

"Jan, Jan, draai je nu eens om", vraagt een meester in deze promo aan een jongere versie van Jan. Nou, daar moet hij niets van weten! "Totaal niet overtuigend. Hier draai ik niet voor om." We mogen toch hopen dat hij voor de echte auditanten wat vriendelijker is, maar daarover lijkt hij zich zelf geen zorgen te makenJan wist namelijk al vroeg wat hem te doen stond. "I was born ready." Bekijk hieronder de cheesy promo.

Anouk via een scherm

Ali B gaf er eerder al een sneak peek van op zijn Instagram, maar deze promo bewijst het nog maar eens: Anouk zal (vanwege het coronavirus) niet fysiek aanschuiven op de bekende rode stoel. Toch hoeven we haar en haar rake opmerkingen niet missen. Met behulp van een groot scherm die op haar stoel is bevestigd, zal ze net als bij de finale van The Voice Kids gewoon te zien én te horen zijn. We zijn alleen wel benieuwd hoe dat straks gaat met het drukken op die rode knop, maar dat gaan we vast allemaal zien als het seizoen begint.

The Voice of Holland is vanaf 20 november te zien op RTL 4.