Jan Kooijman

De romantische comedy Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn is momenteel een groot succes op verschillende ‘video on demand’-diensten! Hoofdrolspeler Jan Kooijman trakteert zijn fans daarom op een zwoele foto in zwembroek!

Op Instagram meldt Kooijman dat Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn nu de populairste film is bij thuisstreamers. Om het te vieren deelt hij een paar leuke foto’s uit de film én een hunky plaatje van Jan in een zwembroek. Op zich toont Kooijman zijn lichaam regelmatig, maar zijn fans krijgen het tóch weer warm van zijn glinsterende wasbord!

 

Article continues after the ad

Alles is zoals het zou moeten zijn

In Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn (gebaseerd op het boek van Daphne Deckers) wordt reclamevrouw Iris (Barbara Sloesen) zomaar door haar vriend verlaten… nét nadat ze bevallen is! Ze ontmoet de aardige, knappe, intelligente (etc.) Douwe (Kooijman), maar staat nog niet te springen om een nieuwe relatie. De pijn is nog erg vers en ze vindt het nogal minnetjes dat Douwe honden uitlaat voor zijn werk.

De film trok dit jaar ruim 250.000 bezoekers en dat is best een prestatie! Als de bioscopen in 2020 niet dicht waren, dan mochten er maar 30 mensen naar binnen, dus al met al is het een behoorlijk goed resultaat.