Jan Jaap van der Wal

Cabaretier en Dit Was Het Nieuws-icoon Jan Jaap van der Wal vindt niet dat Gers Pardoel nog een keer coach moet zijn in The Voice Kids Vlaanderen en dat komt allemaal door die #ikdoenietmeermee-hashtag van eerder deze week.

Article continues after the ad

Gers kwam eerder dit jaar ook al in opspraak na een bizarre corona-'aanpak' dus we keken niet raar op toen 'ie zich achter de hashtag #ikdoenietmeermee schaarde. Net als een grote groep BN'ers, artiesten en influencers wilde hij 'de overheid onder controle' krijgen en verzette hij zich tegen de geldende corona-maatregelen. Jan Jaap vindt het echt niet kunnen dat zo'n man met kinderen werkt.

'Mag niet in The Voice Kids'

Jan Jaap en Gers zijn allebei erg populair bij onze zuiderburen. In het programma Vandaag liet Jan Jaap geen spaan heel van Gers. "Ze plaatsen de maatregelen in een sfeer van complottheorieën. Dat vind ik crimineel en dat meen ik. Mocht ik de baas bij VTM zijn, dan zou Gers geen coach meer mogen zijn in het volgende seizoen van The Voice Kids", aldus de cabaretier. Maar wat vindt Gers daar nu eigenlijk van?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond om 20:35u de FINALE!! #thevoice #thevoicekids wie denk jij dat gaat winnen?!

Een bericht gedeeld door GERS PARDOEL (@gers_pardoel) op


Reactie Gers Pardoel

"Hij werkt met kinderen en dan is zo'n oproep best heftig", voegde Jan Jaap er ook nog aan toe. "Dat is gewoon een mening", verweert Gers in in een ander programma, Gert Late Night. "Ik heb die post wel verwijderd van mijn Instagram. Intussen sta ik niet meer achter die hashtag. We doen allemaal wel eens domme dingen." En The Voice Kids dan? Nou, Gers vindt het onzin dat 'ie daar niet meer zou mogen komen van Jan Jaap. "Ik ben niet gewoon jurylid, ik ben coach. En ik vind dat ik iets toevoeg aan The Voice Kids. Dat staat los van mijn mening hierover. Ik geef ook niet de boodschap aan kinderen dat ze iets moéten doen."