Jan Dulles, The Masked Singer

Jan Dulles verbaasde zowel vriend als vijand met zijn deelname aan The Masked Singer. De Volendamse zanger wil daarom een week na zijn winst nog eens uitleggen waarom hij eigenlijk meedeed aan dit spannende avontuur.

Article continues after the ad

"Een week geleden. Deze smile krijg ik nog steeds als ik eraan denk", schrijft Jan Dulles bij een foto in zijn Neptunus-pak. "Op dat moment had ik nog geen idee hoeveel mensen er zouden kijken en wat voor gevolgen zoiets heeft." 

Geen type voor

De Volendammer duikt niet zo heel vaak op in spelprogramma's of shows, maar laat dat nu precies de reden zijn dat hij nu wel 'ja' zei! "Ik sprak net met iemand die zei: 'Ik vond het zo mooi, omdat jij en de andere J's helemaal geen types zijn waarvan je verwacht dat ze aan zo'n programma mee gaan doen", vertelt hij openhartig. En daar kan hij zich best in vinden. "Dat is ook zo. Ik vind mezelf er ook geen type voor. Dat was waarom ik afgelopen zomer, toen ik gevraagd werd, dacht: Daarom ga ik het nu een keer juist wél doen. Wellicht dat om die reden mensen ook niet meteen horen dat ik het ben." 

Oeps, betrapt!

Dat laatste bleek alleen net iets te makkelijk gedacht. Wij waren immers niet de enige die hem na een aantal klanken al door hadden. "Ik las van veel mensen na de eerste keer al dat ze me hadden gehoord", bekent Jan. Al bleven er gelukkig ook mensen overtuigd dat Neptunus Waylon of Douwe Bob was. "Maar die mensen hadden mij sowieso nog nooit gehoord, denk ik." Lees hieronder zijn hele bericht.