Jan Dulles

Jan Dulles werd afgelopen vrijdag gekroond tot winnaar van The Masked Singer! De zanger van de 3JS zat wekenlang verstopt in het kostuum van Neptunus. Na een spectaculaire finale is het tijd voor een reactie van Jan!

Jan Dulles wint The Masked Singer

Je hebt het ongetwijfeld al meegekregen: Jan Dulles wist dit jaar The Masked Singer te winnen! Hij laat het AD weten dat hij inmiddels overladen wordt met felicitaties en berichten: "The winner takes it all, heb ik een bandje ooit eens horen zingen. Ik heb de hele dag interviews en ben al sinds gisteravond alle reacties aan het lezen, het is genieten." Dat ‘genieten’ begon echter al weken geleden! De zanger heeft namelijk ook genoten van zijn anonimiteit: "Dat vond ik het leukste van alles. Het was eigenlijk gewoon een voortdurende blind audition. Ik werd eindelijk een keer beoordeeld op mijn stem. En dus niet op mijn uiterlijk, leeftijd, afkomst of het feit dat ik uit Volendam kom."

"Liedjes die ik zelf nooit had uitgekozen"

Dat Jan in The Masked Singer eindelijk eens anoniem het podium mocht betreden, kende nog een groot voordeel: hij kon compleet andere liedjes uitkiezen! "Ik zong allemaal liedjes die ik zelf nooit had uitgekozen. Dat vond ik al heel bijzonder. De eerste aflevering was ik nog wel een beetje bang, ik dacht: als ik begin met zingen weten ze gelijk wie ik ben. Dat bleek niet zo te zijn en toen kwam ik pas echt los. Dat uitte zich bijvoorbeeld in gekke dansjes, grappen maken met Ruben Nicolai en dus het uitkiezen van andere nummers", aldus Jan.

Article continues after the ad

The Masked Singer Oud & Nieuw Special

Vind je het ook jammer dat The Masked Singer alweer afgelopen is? Niet getreurd! RTL komt namelijk met een speciale editie. Deze zal te zien op oudejaarsavond. We vertellen je graag meer over deze Oud & Nieuw Special. Ook laten we je alvast de kostuums van de vijf deelnemers zien!

The Masked Singer Oud & Nieuw Special is op 31 december om 22.20 uur te zien bij RTL 4.