jan dulles tour de frans berget lewis duran duran

Na de emotionele uitzending van vorige week, weet Jan Dulles vanavond opnieuw indruk te maken in Tour de Frans. Hij zingt het dak van de tourbus af met zijn ode aan Duran Duran!

Tour de Frans over Berget Lewis

In Tour de Frans gaat Frans Bauer on tour met Angela Groothuizen, Jan Dulles, Berget Lewis, Jamai Loman, Maradonnie en Danny de Munk. De artiesten stappen bij Frans in de tourbus en bezoeken iedere week de plaats waar een van hen is opgegroeid. Vanavond bezochten de zangers Amsterdam-Zuid om in het leven van Berget te duiken.

Jan Dulles zingt Wild Boys van Duran Duran

Berget vertelt in Tour de Frans dat ze vroeger "idolaat" was van Duran Duran. Tijdens het concert voor de Queen of Soul, dat plaatsvond in het Ziggo Dome, besloot Jan Dulles daarom het nummer Wild Boys van Duran Duran voor Berget te zingen. En hoe! 

Article continues after the ad

De Tour de Frans-kijkers zijn diep onder de indruk van de 3JS-zanger. Ze vinden het optreden “fantastisch” en blijven achter met “kippenvel”. Sommigen vinden de versie van Jan zelfs beter dan het origineel!

Meer lezen over Jan? Hier vind je zijn ontroerende eerbetoon aan Peter R. de Vries en hier vertellen we je meer over zijn bijzondere optreden in Onmogelijke duetten.

Tour de Frans is elke dinsdagavond om 20:30 uur te zien bij RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.